ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟ

Αυτό το μπλόκ δημιουργήθηκε για να σας δώσει ιδέες για το σπίτι και τον κήπο, με υλικά κυρίος απο την φύση που μας προσφέρει απλόχερα .

Εδώ θα σας δώσουμε πληροφορίες για φυτά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον κήπο σας, παλιά αντικείμενα που με μια απλή εργασία μπορείτε να τα κάνετε σαν καινούρια και να δώσετε ένα διαφορετικό τόνο και ύφος στο σπίτι σας.

Σε λίγες μέρες θα δείτε εικόνες απο την ανακαίνιση ενός παλαιού ταλαιπωρημένου σπιτιού που σταδιακά θα αλλάζει.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΞΥΛΟ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ


Φαντάζομαι όλη θα έχουμε βαρεθεί τις ίδιες μεταλλικές ταμπέλες για την ανάρτηση της οδού σας. Αύτο ειναι μια πολύ εξυπνή ιδέα χωρίς κόστος. Τρόπος κατασκεύης: πολλές φορές βρίσκουμε πεταμένα παλιά ξύλα , τα κόβουμε στο μέγεθος που επιθυμούμε και τα τρύβουμε με ένα λεπτό γυαλόχαρτο ώς που να γίνουν λεία , γράφουμε την διευθυνσή μας και μετά περνάμε με λούστρο άχρωμο ώστε να μην το επηρεάζει η βροχή και ο ήλιος και το αφήνουμε να στεγνώσει σε σκοτεινό μέρος, και μετά το κολλάμε στο μέρος που θέλουμε.

ΣΤΕΦΑΝΙ ΑΠΟ ΚΟΧΥΛΙΑ


Αυτό το στεφάνι έχει φτιαχτεί απο κοχύλια που εύκολα τα βρίσκουμε στις παραλίες καθώς κάνουμε το μπάνιο μας. Ο τρόπος κατασκεύης του ειναι πολύ εύκολος 1) κατασκεύαζουμε την βάση με τσιμέντο και την πλάθουμε σε σχήμα κουλούρας, αφού στεγνώσει κολλάμε τα κοχύλια με θερμόκολλα ανάλογα με την φαντασία σας, επίσης μπορείτε να βάλετε οτιδήποτε διακοσμητικό θέλετε.
Στο κέντρο του μπορειτε να βάλετε ενα κερί και να δημιουργήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα στο μπαλκόνισας